Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
18.05.2020 Kosmetika
Česká přírodní pleťová a tělová kosmetika Bione Cosmetics
Kvalitní kosmetika od předního českého výrobce Bione Cosmetics číst celé
Díky barvám na textil můžete mít extravagantní outfit
Díky barvám od firmy Viva decor můžete mít extravagantní outfit v bohémském stylu... číst celé
Návod na výrobu svíček z palmového vosku
Pro začátečníky jsme připravili video návod na výrobu svíček z palmového vosku. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

U NÁS MŮŽETE PLATIT KARTOU NEBO ON-LINE PŘEVODEM

Platební metody

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas TRIGON MEDIA s.r.o., se sídlem Výhledova 280, 250 75 Káraný, IČ 27562280, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 113920 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu smejtkova@trigonshop.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Česká přírodní pleťová a tělová kosmetika Bione Cosmetics
18.05.2020 Kosmetika
Česká přírodní pleťová a tělová kosmetika Bione Cosmetics
Kvalitní kosmetika od předního českého výrobce Bione Cosmetics číst celé
Díky barvám na textil můžete mít extravagantní outfit
Díky barvám na textil můžete mít extravagantní outfit
Díky barvám od firmy Viva decor můžete mít extravagantní outfit v bohémském stylu... číst celé
Návod na výrobu svíček z palmového vosku
Návod na výrobu svíček z palmového vosku
Pro začátečníky jsme připravili video návod na výrobu svíček z palmového vosku. číst celé
Návod na výrobu mýdla
Návod na výrobu mýdla
Pro začátečníky jsme připravili pro Vás návod jak si doma zpříjemnit den a vyrobit si vlastní voňavé mýdlo. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Výdejní sklad TrigonShop.cz

Doprava

Expedice do 24hod.

Poštovné od 99,- Kč

Dobírka 30,- Kč

Sídlo společnosti

Trigon Media s.r.o.

Výhledová 280

25075 Káraný

Výdejní sklad Stará Boleslav

Železná 72 250 02 Stará Boleslav

Prodejní doba

Pondělí – čtvrtek : 8 – 15.00 hod.

Pátek : 8 - 14.00 hod.

Kontakty
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Šárka Smejtková
Šárka Smejtková
Po-Pá, 8-16 hod.
Copyright © 2006 - 2020 TrigonShop.cz - bez vysloveného souhlasu nelze používat produktové obrázky
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz