Přírodní vosk, který byl filtrován a poté peletizován, aby se usnadnila jeho použitelnost. Rozdíl oproti žlutému včelímu vosku spočívá v tom, že byl jemně rafinován, aby se odstranilo jeho charakteristické žluté zabarvení. Je směsí různých mastných kyselin a je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteiny. Pro své ochranné a výživné účinky je častou složkou kosmetických produktů a používá se také jako přírodní zahušťovadlo – produktům dodává pevnost, tuhost a lesk. Tento univerzální vosk se používá v různých aplikacích od péče o rty až po výrobky pro péči o vlasy a pokožku. Často se také používá na výrobu svíček.
- OBALOVÉ MATERIÁLY
- HLAVNÍ KATEGORIE
Blog
26.09.2023
Domácí výroba
Vstupte do světa svíček
Vstupte do světa svíček s našimi exkluzivními produkty pro výrobu svíček.
číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
U NÁS MŮŽETE PLATIT KARTOU NEBO ON-LINE PŘEVODEM

Včelí vosk bělený Beeswax 1 Kg
- Kompletní specifikace
- Hodnocení 45
- Komentáře 0
- Ke stažení
Včelí vosk bělený Beeswax 1 KgVyprodáno438,00 Kč/ kus361,98 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Včelí vosk bělený 1kg
Kvalita kosmetická.
Složení: Paraffin, Hydrogenated C12 – C18 triglycerides, Cera Alba, Stearic Acid.
Popis zboží:
Částečně syntetický včelí vosk s fyzikálně chemickými vlastnostmi charakteristickými pro čistý včelí vosk. Téměř bílý vosk.
Částečně syntetický včelí vosk s fyzikálně chemickými vlastnostmi charakteristickými pro čistý včelí vosk. Téměř bílý vosk.
Fyzikální a chemická charakteristika:
Barva Lovibond žlutá max. 10 Barva Lovibond červená max. 1,5
Barva Lovibond žlutá max. 10 Barva Lovibond červená max. 1,5
Bod tuhnutí 61 – 65 °C ASTM D938
Bod skápnutí 61 – 65 °C ASTM D3954
Esterové číslo 70 – 80 mg/g
Číslo kyselosti 17 – 24 mg/g ASTM D1386
Číslo zmýdelnění 87 – 104 mg/g ASTM D1387
Ke stažení
Zboží zařazeno v kategoriích







